További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Coba ipari álláskönnyítő szőnyegek

Az elcsúszás és az elbotlás a veszélyes munkahelyi sérüléseknek csaknem egyharmadát teszi ki. Ha ehhez hozzáadjuk a kemény felületen történő rendszeres, tartós állás okozta veszélyeket, akkor a megfelelő ipari szőnyegek felszerelése igazán nem nagy ár a munka biztonságáért. Az ipari szőnyegek, főleg a csúszásgátló szőnyegek csökkentik az elcsúszás és az elbotlás veszélyét a kockázatot jelentő felületeken.

Az állómunka láb-, talp- és hátfájást, valamint váll- és nyakmerevséget okozhat. A kemény hátlapzaton történő tartós állás komoly egészségügyi problémákhoz – például visszérbetegség és egyéb keringési rendellenességek kialakulásához vezethet. A COBA Europe által végzett tudományos kísérletek bizonyítják, hogy az ipari szőnyegek csökkentik a fáradtságérzetet az álló helyzetben végzett munka során, és növelik a dolgozók kényelmét.
 
Jelenleg nem található ár
10 termék
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Base munkavédelmi cipők
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.95 Ft
e-mixszerszam.hu