További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Portwest BIZTEX vegyvédelmi ruházat

A PORTWEST BIZTEX védőruházati modellek három egyedi, speciális alapanyag felhasználásával készülnek: a BIZTEX SMS, egy integrált háromrétegű polipropilén anyag, antisztatikus tulajdonságokkal. Erős és strapabíró, ugyanakkor puha és lélegző. A BIZTEX MICRO anyag polipropilén alapú, melyre polietilén anyag kerül. Antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik és minden helyzetben frissen tartja viselőjét. A BIZTEX SMS FR anyag pedig a vegyi védelmet kombinálja a lángmentességgel. Háromrétegű strapabíró, mégis puha és lélegző SMS anyag, FR lángmentes bevonattal. A BIZTEX védőruha a legjobb választás extrém kockázatok esetén.
Jelenleg nem található ár
11 termék
EN szabvány szerinti védelem
 
EN 14605: 2005 +A1:2009
Védőruházat folyékony vegyszerek hatása ellen. A szabvány meghatározza a folyadékzáró (3. típus) vagy permetzáró (4. típus) védőruházatra vonatkozó teljesítmény követelményeket, beleértve azon eszközöket is, amelyek csak részleges testvédelmet nyújtanak (PB [3] és PB [4]).
EN 14605 Type 3 Folyadékzáró védőruházat A ruha megvéd az erős sugárban érkező vegyi anyagok ellen.
EN 14605 Type 4 Permetzáró védőruházat A ruha megvéd a fröccsenő vegyi anyagok ellen.
 
EN ISO 13982 - 1: 2004 + A1: 2009 Type 5
Részecskékkel szemben védő ruházat. Meghatározza a vegyianyagok ellen védő ruházat minimum követelményeit. Védelem porok és egyéb részecskék ellen.

EN 13034: 2005 + A1: 2009
Védelem szilárd és folyékony vegyszerekkel szemben (Type 6), illetve részleges testvédelem (PB 6). A szabvány leírja a folyékony vegyszerek elleni (Type 6 és Type PB 6) korlátozottan védő ruha használatára vonatkozó minimális követelményeket. Korlátozott védelmet nyújt aeroszolok, spray-k és könnyű vegyszerspriccelések hatásai ellen.

EN 1149-5: 2018
Elektrosztatikus feltöltődést elvezető ruházatok jelölése. A védőruha használható robannásveszélyes helyeken, a töltések elvezetődnek és nem keletkezik szikrakisülés a ruha felületén.

EN 14126: 2003
Ez meghatározza a fertőző anyagok elleni védőruházatok követelményeit és vizsgálati módszereit.

EN 1073-2: 2002
Radioaktív szennyeződések ellen védő ruházat. Előírások és tesztelési követelmények a nem szellőző, szemcsés radioaktív szennyeződések ellen védő ruházatra vonatkozóan.

EN ISO 14116
A korlátozott lángterjedésű anyagok, anyagszerkezet és védőöltözet szabvány meghatározza azon követelményeket, amelyek biztosítják, hogy az anyagszerkezeten korlátozott mértékben tudjon a láng továbbterjedni; az anyagok összetételét; illetve a védőfelszereléseket annak érdekében, hogy csökkenjen a ruházat meggyulladásának valószínűsége, amely egy esetleges veszélyforrás lehet egy dolgozó számára.

ANSI/ISEA 101 2014
Amerikai nemzeti szabvány (egyszerhasználatos termékek), méretezési és címkézési előírások.
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Base munkavédelmi cipők
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
e-mixszerszam.hu